Menu

Cart
A+ A A-
Stel uw vraag
1000 tekens over

Wijzigingen in onze GIGBAGwinkel.nl

ZWOLLE - 12 december 2018; wij zijn op dit moment de volledige GIGBAGwinkel.nl aan het verbouwen, immers ook een digitale shop moet meegaan met de tijd. 

Achter het zichtbare deel van onze websites, zitten diverse software modules die ons helpen bij de bedrijfsvoering. Bijvoorbeeld voor de veilige en betrouwbare financiële afhandeling van transacties nadat je een nieuwe GIGBAG hebt besteld, maar ook ons voorraadbeheer voor tassen, verpakkings- en vulmateriaal, de boekhouding, etc. etc. Die modules moeten soms helemaal vervangen of geüpdatet worden, waarbij wij het nu ook noodzakelijk vonden om wat aan de "etalage" zelf te veranderen.

Wij hebben in de afgelopen drie jaar (!!!) een steeds beter beeld van onze klanten gekregen, jullie specifieke eisen en wensen bij het vervoer van jullie kostbare instrumenten. 

Ook is de markt voor bepaalde instrumenten in korte tijd enorm veranderd; daar waar je vroeger een DJ bij een optreden met een enorme draaitafel zag lopen, daar zie je tegenwoordig dat hij/zij aan komt lopen met een MacBook of een externe schijf. De verkoop van DJ-tassen is dus behoorlijk afgenomen en die zul je dan ook niet meer aantreffen in ons magazijn. 

Zoals je uit de nieuwe menu-structuur kunt herleiden gaan wij ons vanaf heden volledig concentreren op koffers en tassen voor blaasinstrumenten van verschillende merken zoals ondermeer Fusion, Protec® en Beaumont®, een behoorlijke uitbreiding van ons sortiment en meer keuze voor onze klanten.

Omdat wij jullie naast een goede prijs/kwaliteit verhouding ook zo goed mogelijk willen informeren over de best passende oplossing, zullen wij op deze plek periodiek een informatieve blog plaatsen. Over wat je bijvoorbeeld allemaal meesleept naar een optreden, of waarom je wellicht beter voor een flightcase kunt kiezen ... 

Wij gaan nog even verder de puntje op de I zetten, en heb je nog suggesties ... laat het ons gerust weten!

Fijne dag, enjoy the Music !!!

 

 

over GIGBAGwinkel.nl

 

Wij zijn officieel dealer van PROTEC®, BEAMONT® & FUSION... more than just a GIGbag!

 

Kun je de door jouw gewenste GIGBAG niet vinden, laat het ons dan gerust weten.

 

En ben je houtblazer ... kom dan ook eens langs in onze www.RIETENwinkel.nl

veilig betalen en gratis verzending*

cards

icon-shippingGratis verzenden vanaf €100,- binnen Nederland

Wil je ons volgen?

facebook-bltwitter-bl

Log In or Register